De apotheek in onze praktijk

De apotheek is geopend van 8:00 tot 17:00 uur.

Afleveren van geneesmiddelen geschiedt uitsluitend tegen inlevering van een geldig recept. Medicijnen die tijdens het spreekuur worden voorgeschreven kunt u indien op voorraad meteen meenemen.

Receptenlijn 0591 – 381310 keuze 3

  • Als u voor 10.30 uur ’s morgens inspreekt kunt u de medicijnen de volgende werkdag na 15.30 afhalen.
  • Het afhalen van aangevraagde/voorgeschreven medicijnen kan tussen 10.30 en 17.00 uur.

Te herhalen medicijnen kunt u op 2 manieren aanvragen:

  • Telefonisch 24 uur per dag aanvragen via 0591 – 381310 keuze 3. Volgt U de instructies van het antwoord-apparaat.
  • U kunt uw te herhalen medicijnen ook via de Uw zorg online app bestellen.
Closeup view of pharmacist hand taking medicine box from the shelf in drug store.

Vergeet u regelmatig uw medicijnen in te nemen of heeft u moeite met het onthouden wanneer u uw medicijnen in moet nemen? Neemt u dan contact op met ons. Wij kunnen u op verschillende manieren hierbij assisteren.

Soms moet u voor medicijnen bijbetalen. Neem daarom een pinpas mee naar de praktijk. Of u moet bijbetalen, hangt af van de voorwaarden in uw zorgverzekering.

Het kan ook voorkomen dat alleen een bepaald merk/fabrikant of dosering van een medicijn vergoed wordt. Ook dit ligt aan afspraken die verzekeraars maken met de farmaceutische bedrijven, met als doel de prijzen zo laag mogelijk te houden. Hierdoor kan het voorkomen dat hetzelfde medicijn soms in een andere verpakking kan zitten dan u gewend bent.

U kunt oude medicijnen die over de houdbaarheidsdatum zijn, of welke u niet meer gebruikt inleveren bij onze apotheek. Lever oude medicijnen altijd zoveel mogelijk in zonder verpakking. Hiermee draagt U bij aan een betere afvalscheiding en waarborgt u uw privacy. Naalden kunt u inleveren in een aparte naaldencontainer.

Onze apotheek is DEKRA gecertificeerd.

VOOR SPOED BEL:

0591 38 13 10 – keuze 1