Het spreekuur

In onze praktijk wordt dagelijks spreekuur gehouden. Afspraken worden ingepland door de assistente. Afhankelijk van de mogelijkheden en de voorkeur voor een arts plannen wij de afspraak dezelfde dag of op een andere dag. Denkt u dat uw afspraak om medische redenen geen uitstel kan verdragen, dan zal de assistente u om meer gegevens vragen, een terugbelverzoek van de dokter inplannen of u direct met de dokter doorverbinden. Indien mogelijk adviseren wij u de afspraak een paar dagen vooraf te maken.

Als u aan de assistente aangeeft dat u meerdere problemen heeft of iets ingewikkelds wilt bespreken dan kan ze extra tijd voor u reserveren.

Als u een voorkeur heeft voor een arts of physician assistant dan kunt u dat aangeven bij het maken van de afspraak. Indien u al eerder voor een bepaalde klacht contact met ons heeft opgenomen, proberen wij zoveel mogelijk u in te plannen bij dezelfde arts/PA.

Via Uw zorg online kunt u een e-mail consult aanvragen (en ook een afspraak plannen voor het spreekuur als de corona definitief voorbij is).

Telefonisch terugbelspreekuur
Om uitslagen op te vragen (van foto's, laboratorium en dergelijke) of te overleggen met de arts belt u met de assistente. De huisarts belt u dan terug, meestal tussen 13.00 en 14.00 uur. Het kan zijn dat de arts die het onderzoek met u heeft aangevraagd die dag niet aanwezig is. Dan wordt het terugbelverzoek op de eerstvolgende werkdag van die arts ingepland, tenzij het niet kan wachten.
Huisbezoek
Kunt u in verband met uw ziekte niet op het spreekuur komen, dan bestaat de mogelijkheid dat er in de loop van de dag een huisbezoek wordt gedaan door één van de huisartsen.
Spoedvisite
Uiteraard kunt u te allen tijde bellen bij spoedeisende zaken.
VOOR SPOED BEL:

0591 38 13 10 – keuze 1