Heeft u last van: hoesten en/of loopneus en/of koorts en/of keelpijn?

Wilt u dan niet naar de praktijk komen maar eerst telefonisch overleggen. Soms belt de dokter terug, soms moet u een test gaan doen en soms moet u beoordeeld worden, meestal thuis tijdens een visite. Als u belt kan het dus zijn dat u geen consult op de praktijk krijgt.

Bij milde klachten kunt u thuis uitzieken en zorgen dat u anderen niet besmet. Bij klachten die erger worden of te heftig zijn neem dan telefonisch contact met ons op. Meer informatie vindt u op www.thuisarts.nl/corona en via het landelijke informatienummer 0800-1351.

U kunt uzelf zonder kosten laten testen bij de GGD. Het nummer voor het maken van een afspraak is 0800-1201. Als er op de huisartsenpost een Corona test wordt afgenomen krijgt de eigen huisarts de uitslag. De uitslag van een kweek die via ons voor het Nivel wordt afgenomen duurt langer, er wordt dan ook getest op verkoudheids- en griepvirussen.

Aarzelt u niet om bij (andere) klachten waar u zich zorgen over maakt telefonisch te overleggen. Bijna elke ziekte geeft in het begin vage klachten, pas later wordt duidelijker wat er aan de hand kan zijn, maar we willen als huisartsenpraktijk niet van alles missen omdat we alleen nog maar aan Corona denken.

Er wordt bloed geprikt in Schoonoord in het Dorpshuis aan de Kerklaan 9 op dinsdag van 8.00 tot 9.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 9.30 uur.

Op de praktijk is het dragen van een mondkapje verplicht, ook als u alleen aan de balie komt om medicijnen op te halen.

Kom als het kan alleen op het spreekuur. Als er een begeleider meekomt moet deze ook een mondkapje op.

Deel het bericht