Binnen Huisartsenpraktijk Schoonoord zijn meerdere medewerkers in contact gekomen met een corona-positief getest persoon. Deze medewerkers zijn direct in quarantaine gegaan. Daarom zijn wij de komende tijd genoodzaakt om een noodbezetting binnen de praktijk te handhaven.

Wat betekent dit?
Omdat wij de komende tijd uit nood een kleine bezetting hebben kan het zijn dat wij moeilijker bereikbaar zijn en dat wij u niet de service kunnen bieden die u normaal gesproken van ons mag verwachten. Dit geldt voor zowel het huisartsengedeelte, als voor het apotheekgedeelte van onze praktijk. We willen u graag vragen om alleen naar de praktijk toe te komen als dit echt noodzakelijk is. Heeft u klachten die kunnen wachten? Dan adviseren wij om op een later moment een afspraak bij ons te maken. Bij twijfel of bij spoedeisende klachten mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij blijven geopend. Het kan wel zijn dat u tijdelijk een andere arts krijgt dan uw vaste behandelaar. 

Wij hebben altijd alle hygiëne maatregelen zoveel mogelijk uitgevoerd om besmetting naar anderen te voorkomen. Mocht toch onverhoopt op basis van bron- of contactonderzoek blijken dat u zelf getest moet worden na een recent (< 1 week) bezoek aan onze praktijk, dan neemt de GGD contact met u op. 

Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, ook in deze tijd.

Met groet, de medewerkers van Huisartsenpraktijk Schoonoord.

Deel het bericht