Wij zoeken een
enthousiaste doktersassistente

In verband met pensionering van 2 collega’s later dit jaar, is Huisartsenpraktijk Schoonoord op zoek naar een enthousiaste doktersassistente 0,4 – 1,0 FTE.

 

Wie zijn wij
Huisartsenpraktijk Schoonoord is een apotheekhoudende huisartsenpraktijk met centrale ligging in Drenthe. De praktijk ligt in een prachtige omgeving te midden van bos en heide, en is zowel met de auto als met openbaar vervoer goed bereikbaar.

We verzorgen de huisartsen- en apotheekzorg voor Schoonoord en omliggende dorpen. We zijn een kleinschalige dorpspraktijk waarbij we ‘laagdrempelige zorg dichtbij huis’ erg belangrijk vinden. We hebben een gezellig team dat bestaat uit 4 huisartsen, 1 physician assistant, 2 POH-s, 2 POH-GGZ, 6 assistentes en 2 apotheekhulpen. In onze praktijk worden regelmatig mensen opgeleid, op dit moment een doktersassistente en een verpleegkundig specialist.

Huisartsenpraktijk Schoonoord is onderdeel van huisartsen-coöperatie De Es, waarbij we samenwerken met de praktijken die in de dorpen rondom ons gevestigd zijn. Er worden ook gezamenlijk scholingen en activiteiten georganiseerd.

 

Wat zoeken wij:
In totaal komt er 1,2 FTE vrij voor doktersassistente(s); we denken hierbij aan 2 gediplomeerde assistentes om deze vacatures in te vullen. Ervaring met triage (NHG/NTS) en werken in een apotheekhoudende praktijk is een pré. Omdat we een niet-hiërarchisch team zijn waarbij we één gezamenlijke taak op ons te nemen, is het belangrijk dat je een teamspeler bent en ook zelfstandig kunt werken. Klantgerichtheid, doortastendheid en een pro-actieve houding zijn termen die bij jou passen. Verder zijn we nieuwsgierig wat jij ons te bieden hebt!

 

Wat bieden wij:
Een leuke baan in een gemoedelijke apotheekhoudende huisartsenpraktijk. Binnen onze praktijk vindt iedereen gauw zijn eigen plekje en wordt onderdeel van het team. Er heerst een goede werksfeer en je collega’s zijn goed benaderbaar voor overleg. Er zijn binnen de praktijk bovendien genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. We willen onze patiënten graag zo goed mogelijke zorg dicht bij huis leveren. Naast triage en agendaplanning, draaien onze assistentes eigen spreekuren. Assisteren van de huisarts is ook onderdeel van je functie. Daarnaast hebben we korte lijnen met de paramedici om ons heen, zoals thuiszorg, verzorgingshuis, fysiotherapie, logopedie en tandarts in het dorp. We werken met Promedico – VDF. Salaris conform cao-huisartsenzorg.

 

Interesse?
Lijkt het je leuk om met ons te komen kennismaken? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV.

AHAP Schoonoord
Oude Molenstraat 7
7848 BM Schoonoord
hapschoonoord@planet.nl

 

Wil je graag nog iets meer van ons weten, mail dan naar bovenstaand e-mailadres.

VOOR SPOED BEL:

0591 38 13 10 – keuze 1